Vrouwen letten onbewust op een aantal zaken bij een man tijdens de eerste date. Zo moet hij een mooi voorkomen hebben, zelfvertrouwen uitstralen, verzorgd spreken en een gezond gebit hebben. Een schoon gebit laat zien dat je verzorgd bent en aandacht geeft aan je uiterlijk. Misschien iets waarbij Oral-B een handje kan toesteken?


Een stralende lach blijft na jaren van vernieuwing nog steeds belangrijk. De Oral-B 3D white bevat drie stappen die oppervlakkige verkleuring op een zachte, maar effectieve manier verwijdert. Niets is mooier dan een man met een stralend witte glimlach, nietwaar dames?

Stap 1 - De White Luxe Perfection tandpasta heeft een unieke formule die 100% van de oppervlakkige verkleuringen breekt en zorgt voor sterkte en gezonde tanden. Intussen beschermen de microbeads het gebit tegen nieuwe verkleuringen.

Stap 2 - Een Luxe Whitening versneller moet na het poetsen met tandpasta gebruikt worden. Het versnelt de verwijdering van oppervlakkige verkleuringen. Door de beads worden verkleuringen op een zachte, maar grondige manier verwijderd. Verder wordt het gebit beschermd tegen de opbouw van tandsteen en glazuurerosie. Hierdoor hoef je niet eens af te stappen van je favoriete tandpasta.


Stap 3 - Het mondwater vervolledigt het gamma. Het helpt de tanden wit te houden, versterkt het glazuur en verfrist de adem. 

Kruidvat
Oral-B 3D White Luxe Perfection tandpasta - € 4,99-
Oral-B 3D White Luxe Whitening versneller tandpasta - € 4,99-
Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine mondwater - € 6,99-