"Wie heeft er nu nog geen polaroid camera in huis?" - Wel... Al jaren staar ik mij suf op zo'n camera, maar het bombastische ding en de mate waarop ik hem ga gebruiken houden mij tegen. Toen ik het internet afstruimde botste ik op een hippe oplossing.


Ik had al een tijdje inspirerende quotes op mijn computer staan die ik af wilde drukken. Ook de foto's die ik koos zijn inspirerend en laten vooral de leuke momenten uit het leven zien. Zo koos ik een foto van mijn twee mooie nichtjes, een gezellige foto met mijn vriend, een pamper avond waar mijn nagels werden gedaan door Elfi De Bruyn... Heel eenvoudige momenten, maar zo hartverwarmend mooi.


Het zoeken naar een ideale site die volgende magneten was niet min. Er zijn er heel wat, maar toch koos ik voor webprint.be. Ik gaf de bestelling door en een drietal dagen later zat het in de brievenbus. De magneten kregen intussen een mooie plaats op de koelkast (instagram: magneten op koelkast) en in mijn blogkamertje. Ze werken heel inspirerend en kunnen een leeg hoekje erg opfleuren. Best grappig hoe simpele magneten zo'n tof resultaat kunnen geven.

Webprint.be