Soms kan je zo verliefd worden op een collectie dat je het liefst alles wilt shoppen. Gezien de aankopen die ik doe erg doordacht zijn, ging ik met een doel naar Hunkemöller: "Ik zou één stuk uit de nieuwe Doutzen Summer Stories scoren." Met succes.


Mocht je nog zoeken naar mooie badmode is het nu het moment om te gaan shoppen. Er hangt nog erg veel aan de rekken en ook de leuke accessoires liggen er voor het grijpen. Blijkbaar gaan de meesten iets later (lees: last minute) gaan shoppen voor ze op vakantie gaan. Ik waag mij daar liever niet aan en ga vooraf rustig de collecties bekijken. Het assortiment van Hunkemöller had net als vorige zomer precies wat ik zocht. Toen kocht ik een girly paarse bikinitop met een bloemig broekje., maar deze keer besloot ik de sportieve en sexy toer op te gaan. Sexy, maar tegelijk ook comfortabel om te dragen.


Al snel had ik verschillende stuks uit de collectie bijeen gegrabbeld om vrolijk mee naar het pashokje te huppelen. Badpakken zijn lang niet meer zo ouderwets als vroeger, dus besloot ik daar ook enkele van te passen. Toch was er één combinatie waar het oog meteen op viel: een zwarte bikinitop met gouden kralen en een bijpassend onderstukje. Met zwart kan je nooit de mist in gaan en na het passen bleek het een perfecte match te zijn. Na het vinden van mijn stukje uit de collectie vergaapte ik mij aan de tunieken, jumpsuits en jurken uit de collectie. Die zijn ideaal om boven de bikini aan te trekken als het wat frisser wordt of voor wat meer bedekking. Een aankoop is niet gebeurd en daar heb ik nu ferm spijt van. Ik neem aan dat een nieuw bezoekje aan de winkel niet lang op zich laat wachten.


Ik ben overduidelijk erg blij met mijn nieuwe geshopte bikini uit de Doutzen Summer Stories collectie. Er hing nog erg veel in de rekken, dus als je iets wil scoren, moet je nu beginnen rennen. Mocht je favoriete stukje dan toch niet meer aanwezig zijn in de winkel, kan je nog altijd opteren om online een aankoop te doen. Als afsluit wil ik even een mini moederdag tip geven. Al eens gedacht aan een Hunkemöller bon? Onze mama's vinden het vast even fijn als wij om met een nieuw setje naar buiten te wandelen!

Hunkemöller
Bikinitop Culture Piece - € 32,99-
Lage bikinislip Culture Piece - € 19,99-