Het plan stond vast: "Deze solden ga ik mooie, kwalitatieve stukken kopen om mijn kast te updaten." Heel wat kledij dateert van jaren terug en is best aan vervanging toe, dus reed ik na het werk door naar het lokale shopping center om de buit binnen te halen. Mijn enthousiasme werd gesnoerd door het feit dat maar weinig mijn aandacht trok, behalve een kattenrok en wollige trui.


Eens iets anders dan een outfit of the day buiten de deur, want het was zo koud dat ik vertikte om weg te gaan. Brrr! Dan maar foto's schieten in de living... - Ik had eigenlijk alles nodig: schoenen, broek, t-shirts, truien, kleine handtas... De enige winkel waar ik met een heleboel naar het pashokje stapte was JBC. Momenteel zit ik op een leeftijd waar het moeilijk is om kledij te kopen, want het mag er niet te oud en ook niet te jong uitzien zodat mensen mij naar mijn leeftijd schatten... - Kendjet? Ik draag wat ik wil, maar ik probeer er toch een beetje op te letten.


Best wel kleurrijk voor mijn doen, maar ik ben er heel gelukkig mee. Het fleurt de donkere dagen (lees: emotionele dagen) wat op en ook de print is lekker vrolijk. Ik ging met de rok zelfs naar een kattencafé, dus dat was meteen de extra crazy-cat-lady vibe. Het schoentje had ik al langer in huis, past overal goed bij, dus ook bij deze outift. Het kettinkje komt van names4ever.nl.


1. Plissé maxirok allover kattenprint JBC - 2. Mustang veterboots Zalando -  3. Fluwelen trui JBC - Naamketting Names4ever

Hebben jullie al meer geluk gehad tijdens de Solden?
In welke winkels vonden jullie de leukste kledij?