Eerst en vooral: "Neen, we gaan niet trouwen.", dus nu ga ik verder door naar het artikel. - Sioou komt elke keer weer met de leukste ontwerpen op de proppen. Het concept is simpel: plaktattoo's zoals we ze van vroeger herinneren, maar dan wel met een professionele twist. Zo kwam er net een bijzondere collectie uit die bruidjes kunnen gebruiken op hun speciale dag. De collectie is namelijk wit, van kant... bijzonder en daardoor extra origineel.Over Sioou - Originele en tijdelijke tatoeages die in samenwerking met schilders, grafische kunstenaars en illustratoren werden ontworpen. 

Un Beau Jour - Deze collectie vol kanten tattoos werd ontworpen door Ombeline Brun. Zij liet zich inspireren door de de vrouwelijke wereld vol zoetigheid, een florale geest, initialen van liefde en het kant van de Fransen. De set wordt verkocht in A en B, maar er is ook een bijzondere bundel te verkrijgen met beide bladen.

Set B

Set A


De tatoeages werken zoals we ze van vroeger kennen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen: je knipt het gewenste plaatje uit, dept het nat om vervolgens de achterkant eraf te pellen. De inkten zijn gemaakt van soja en de kleefstof bestaat uit acrylaat polymeer (een bindmiddel dat gebruikt wordt in verschillende cosmetica, douchegels en shampoos) die zeer veilig is voor de huid. Verder bevatten de tattoos geen allergene middelen.

Het patroon blijft twee tot vijf dagen goed zitten op de huid. Ook het doucheritueel kan je doorzetten, want het blijft zelfs na drie keer douchen onaangeroerd zitten. Moest het product vroeger verwijderd worden, kan je de bijzondere Sioou doekjes of een vettige olie gebruiken. 
.

Deze tatoeages zijn ideaal voor een huwelijk, maar eigenlijk kan je ze altijd wel dragen. Naast deze lijn zijn er nog heel wat andere collecties in het assortiment. Zo ben ik grote fan van de aquarelsoorten, de angular collectie..., dus er zit voor iedereen wel iets tussen. Ik schreef al eerder over hun Sioou metallic haar tattoos en Sioou aquarel tattoos, dus mocht ik de interesse aangewakkerd hebben, kan je verder doorklikken.

Un Beau Jour A - € 12,90-
Un Beau Jour B - €12,90-