Altijd leuk om even te scrollen door de nieuwste trends; en toen ik dit budgetvriendelijk setje online zag staan, ging ik het de dag nadien meteen passen. De vrolijke tropische bloemenprint leek zich perfect te combineren met stukken die ik al in de dressing had hangen, dus jullie raden vast nooit in welke ketens ik deze stukken heb gekocht... Benieuwd?De winkel waar ik per sè naartoe moest voor zowel de blouse als bijpassende short is C and A. Sinds de winkel in het lokale shopping center een totale vernieuwing kreeg, houd ik de website en hun kledij goed in de gaten. De stijl die ze er verkopen heeft voor alle leeftijden wel iets en ook ik kan er de laatste tijd altijd wel iets vinden. Deze twee kledingstukken kunnen zowel apart als samen gedragen worden, maar zelf vind ik ze samen wel leuk. - Hierdoor krijgen ze de uitstraling van een vrolijke jumpsuit.


De handtas die ik erbij combineer is de nieuwste in mijn 'collectie'-mag ik het collectie noemen? Het is het eerste high-end exemplaar: een Michael Kors crossbody bag met vlinders erop. De vlindercollectie kent heel wat soorten en maten, maar ik ging voor deze witte tas met een hint dierenprint erop. Het is soms gewaagd om verschillende prints met elkaar te combineren, maar deze tropische print samen met de dierenprint gaat naar mijn gevoel wel in harmonie met elkaar verder.


De armbandjes heb ik al langer in mijn bezit, komen van Lucardi Juwelier en zijn een manusje van goud roze juwelen. De ketting die ik draag is een erfstuk, dus hiervan kan ik geen linkje delen.1. Slippers Action - 2. Armbanden Lucardi Juwelier3. Blouse & Short C&A;- ;4. Michael Kors Crossbodies camera bag Zalando - 5. Rouge Signature l'Oréal