Ik ben vast niet de enige die uren lang mandjes kan vullen op webshops en kan verwateren naar al dat moois dat het internet te bieden heeft. Vaak moet ik dat mandje weer leeg maken gezien de prijzen oplopen, maar bij de webshop van LIDL was dat niet het geval. Afrekenen die zomerse handel!Dit badpak heeft de kleur van heel wat van mijn kledingstukken en mag het intussen zelfs mijn lievelingskleur noemen. Het was dan ook het eerste item dat in het winkelmandje verdween. Zelf heb ik maatje 36, maar gezien dit badpak enkel nog in 38 te verkrijgen was bij aankoop, besloot ik het er toch op te wagen. Gezien het badpak elastaan bevat, sluit hij goed aan bij het lichaam en beweegt het goed mee tijdens het duiken, zwemmen, manoeuvreren... En door de uitneembare vullingen is het badpak ook makkelijk te wassen.


Al een tijdje ben ik in de ban van een mandala strandlaken, dus toen ik tijdens het scrollen deze tegenkwam, twijfelde ik niet langer. Het was even race aan race met de hamburger (wie wil er nu geen hamburger strandlaken...), maar deze is ook zalig. Het plan is om deze naast het strand, zwembad... ook te gebruiken voor gezellige picknicks.


Hoe cute is de zwemband die mij stiekem meteen aan de krab uit de Kleine Zeemeermin 'Sebastiaan' deed denken? Het assortiment heeft heel wat zwembanden en strandballen, maar deze leek mij het leukste. Lekker dobberen of gewoon plezier maken. De espadrilles zagen jullie al eerder langskomen bij het Fields of Gold outfit of the day artikel en sinds ik ze heb, zijn ze amper van mijn voeten geweest...


Door de solden zijn heel wat van deze items in afprijzing gegaan, dus als je ze nog wil scoren, raad ik aan om dat te doen. Je kan langs bij een LIDL winkel of gewoon online. De spullen kwamen aan in een stevige plastic zak met de nodige retoursformulieren - mochten de items niet passen. Een tijdje terug plaatste ik een unboxing filmpje op Laupropos Instagram stories, dus mocht je daar nog niet op geabonneerd zijn, mag je dat altijd doen. Sluikreclame, maar hé... ik zou niet willen dat je iets mist... ;)

1. CRIVIT® Strandlaken LIDL - 2. ESMARA® Espadrilles voor dames LIDL - 3. LAYTIVE®JUNIOR Opblaasbare zwemband of strandbal LIDL - 4. ESMARA® Badpak voor dames LIDL

Wat zat er laatst in jullie zomerse mandje?