De zomervakantie is al een tijdje achter de rug en het schoolritme begint stilletjes aan haar weg terug te vinden. De laatste vakantiedagen waren vooral gevuld met voorbereidingen voor school, maar ook ons gezin werd een nieuw lid rijker: Nora.


Het was een jaar geleden dat ik nog eens bij Starbucks was, dus stopten we bij een tankstation om nog eens een koffie te halen. Het werd deze keer geen koffie, maar een soort oreo shake. Heel lekker, maar dat komt vast van de ton suiker die erin zit. Oh... ik zeg vaak dat ik Flafie heet in de Starbucks. Beetje humor, mag hé.
Ps. Mijn naam is niet Flafie.

Even een dagje weg gezien we deze vakantie geen reis hadden gepland door de aankoop van ons huis. We bezochten Australië, Canada, Azië... in één dag dankzij Pairi Daiza. Eigenlijk zou elke dierentuin er zo moeten uitzien waar de dieren in hun natuurlijke habitat mogen rondlopen. Het was ook de eerste keer (voor mij) dat het er zo druk was; je kon echt over de koppen lopen.


Mochten jullie het gek vinden dat Guustje niet meer zo vaak de revue passeert; geen zorgen; hij amuseert zich te pletter als echte buitenkat. De meeste katten vinden het ook vervelend om nat te worden, maar Guustje niet. Hij kwam een ochtend aan (normaal komt hij 's avonds naar huis, maar het zal te leuk geweest zijn) als een verzopen kater. Het baasje to the rescue met een warmteblazer.

En daar is ze dan! We reden richting Kumtich om onze nieuwe aanwinst op te halen. Nora is een Duitse Herder teefje van 8 weken.Ook het klasleven komt goed op gang en de kleuters beginnen zich thuis te voelen. De eerste twee weken leerden we over 'terug naar school' en alles wat errond draait: ik ben, ik ben welkom in dit klasje, wie is Jules de klaspop... Een heel lief klasje, dus het wordt vast een topjaar.

Altijd leuk om pakketjes te krijgen. Ik weet het: I'm a lucky bird. Gelukkig sta ik daar heel vaak bij stil. Artikeltje volgt over dit Greetz.be pakje of is al online gekomen.

Als filmliefhebber kon het niet ontbreken om even langs te gaan bij het filmfestival van Oostende. We keken de film The peanut butter Falcon waarvan we vooraf niet echt wisten of het iets zou zijn of niet. Deze film sleept je mee en geeft verschillende feel-goodmomentjes. Stiekem te vergelijken met le Huitième jour.

Na een drietal weken bij ons te zijn, beginnen de oortjes van onze puppy recht te staan. Wat groeit ze snel!

Hebben jullie ook een fijne tijd achter de rug?