Nog voor de blogvakantie van start ging maakte ik jullie al warm over een gigantisch cadeau voor de mamie en papie van onze dochter Anne-Marie. Zo gigantisch zelf dat geen enkel stuk cadeaupapier in huis groot genoeg was, waardoor ik maar een stuk tafelpapier gebruikte. Goed... Mamie en papie openden het cadeau en waren heel erg blij met de canvas foto. Nu kunnen ze hun kleindochtertje elke dag zien in huis - en worden zij op hun beurt elke dag heel goed door haar bekeken, hihi. - Scroll ook even door naar onderin dit artikel, want er staat een wel heel grote kortingscode op jullie te wachten.


Ik bezorgde al heel veel foto's van Anne-Marie, maar volgend cadeau is net een tikkeltje specialer. Op Fotocadeau.nl kan je kiezen uit verschillende fotoproducten zoals collages voor op de muur, voor in de keuken, voor buiten... of op koffers, tassen en uiteraard fotoboeken. Zelf ging ik eens neuzen tussen de nieuwste producten waar mijn oog viel op de collages op hexagons en 1 grote foto op meerdere vierkanten, maar bleef toch vooral kijken naar een foto op meerluik. Hierbij kan je 1 foto laten afdrukken op meerdere luiken waardoor je de foto extra groot in huis hebt. Welke foto het zou worden wist ik wel al meteen, want de foto waar ze een gigantische roze bloem op haar hoofd heeft was één van hun favorieten. Na een paar dagen werd de bestelling aan huis geleverd, dus heel lang heb ik niet moeten wachten. Het pakket was goed ingepakt met luchtkussenfolie.


Het gekozen formaat is er eentje van 120 x 80 en bevat 3 luiken, maar het is ook mogelijk om op 2, 4 of 5 luiken af te drukken. De luiken worden dan met wat afstand ertussen opgehangen. Naast canvas kan je ook kiezen op een afdruk op aluminium, plexiglas, forex en karton. Mocht 120 x 80 nog niet groot genoeg zijn kan er tot 200 x 100 gekozen worden, maar voor het ouderlijke huis was het eigen gekozen formaat groot (overheersend) genoeg.

Het is zeker een statement foto in de kamer en heel wat mensen gaven er complimenten over. De kleuren van de canvas worden zeer helder, levendig en kwalitatief weergegeven. Het enige waar ik mij vooraf wat zorgen over maakte is dat de foto mogelijk niet extreem scherp zou zijn, gezien het genomen is met een standaard fotoformaat en met mijn telefoon. Gelukkig was het niet nodig om vooraf daarmee in te zitten, want de foto wordt heel mooi weergegeven op de luiken.


Een bijzonder leuk iets om te geven, maar ook om te krijgen. De foto is van goede kwaliteit en dit zowel voor de kleuren als de fotokwaliteit. Het was voor mijn ouders even denken waar ze de meerluiken zouden plaatsen en na even overleggen gingen ze voor de woonkamer. Daar staat hij heel centraal en kunnen ze elke dag genieten van hun kleindochter.

KORTINGSCODE - Speciaal voor jullie mag ik een kortingscode aanbieden 50% die geldig is voor een meerluik. Gebruik ME50 bij het afronden van de bestelling.

Meerluiken 120 x 80 cm - € 119,95-