Het leukste nieuws dat we te horen kregen van The Body Shop was zeker en vast het feit dat er vanaf nu een The Body Shop webshop is voor Belgen. Zo kunnen we makkelijk onze favoriete producten van het merk aanschaffen waaronder deze nieuwe lipglossjes. Ik probeerde ze alvast voor jullie uit.


Deze nieuwe lijn heeft in totaal vier kleurtjes waar je vol trots de deur mee uit kunt. Ze hebben niet alleen een semi-glanzend kleurtje, maar ook een hydraterende functie door de vitamine E. De ingrediënten in de gloss bestaan uit 90% natuurlijke oorsprong. Een ideale manier om de lippen een kleurtje te geven op een subtiele manier en ze intussen ook te verzorgen tijdens de steeds meer donker wordende dagen. De geur en smaak van het product is zoet en is zeker niet overheersend op de lippen.

Power move - Bite back - My choice - My voice

De lichtste kleur (my choice) was voor mij het makkelijkst om aan te brengen. Deze komt het dichtst bij de kleur van mijn natuurlijke lippen en was daardoor snel aangebracht. Bij de meer donkere kleuren was het nodig om even de tijd te nemen om alles mooi aan te brengen zodat de lippen netjes ingekleurd zouden zijn. Nadien was het wel makkelijk om bij te werken na enkele uren draagtijd/eten/werken/... gezien details, hoekjes... al eerder mooi werden aangebracht.


Nog een toppertje van The body shop en ideaal voor mensen die houden van een subtiel kleurtje op de lippen. De lichte textuur van het product voel je niet zitten en is daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. Na eten of drinken is het wel nodig om even bij te werken, maar dat is in een swipe in orde.

The Body shop