Ondertussen is hemdvoorhem.nl voor ons al een vast adresje geworden om leuke cadeau's voor mannen, parfum... en uiteraard hemden te kopen. Hierdoor kan je al heel wat over de shop vinden op de laupropos zoekfunctie hemdvoorhem.nl wat deze keer uitgebreid wordt met een blauw exemplaar in een modern fit.


Tijdens de zoektocht wisten we meteen dat het overhemd comfortabel om te dragen en makkelijk om te onderhouden moest zijn. Door de zoekfunctie op de webshop te vernauwen naar 'strijkvrij' en 'mouwlengte normaal' kwamen we al snel bij de OLYMP overhemden terecht. Heel wat keuze en na wat scrollen kozen we voor een blauw hemd. Blauw gaat elke gelegenheid en kan zowel op een feestje, vrije tijd als op het werk passen. De bestelling kwam een viertal dagen later aan in een stevige doos en met de nodige zorg (zoals we intussen al gewoonlijk zijn). Het duurde niet lang voor mijn man rondliep in zijn nieuwe hemd.


Dit hemd ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook heel comfortabel om te dragen en zelfs te vergelijken met dat van een T-shirt. De stof is elastisch, ademend, droogt snel en zorgt ervoor dat lichaamsgeurtjes verminderen. De mix van katoen met elastaan zorgt voor voorgaande toffe eigenschappen en zorgt er ook nog eens voor dat er weinig tot geen strijkwerk aan te pas komt.


Een ideale match voor mijn man die niet graag stilzit, altijd wel een klusje ziet en er meteen in vliegt. Hierdoor komt er snel vuil, stof, zweet... op zijn kledij, maar dat geeft weinig problemen met dit fijne elastische stofje. Zoals de beschrijving het zegt: het draagt als een T-shirt; wat inderdaad klopt. Het hemd was namelijk niet meer van zijn lijf te krijgen nadat hij het paste, dus mogelijk volgen er nog meer overhemden van dit merk in andere kleuren. Een tip-top uitstraling en een blije man verzekerd.

Hemdvoorhem.nl