Als ik naar buiten kijk begint de lente stilletjes aan goed vorm te krijgen: bloemen die het licht zien, vogels die talrijker worden, zonnetje dat steeds steviger schijnt... en ook onze parfums die ingewisseld worden door Eau de Toilettes. Die parfums zijn lichter en frisser van geur voor als het iets subtieler mag, dus stel ik graag enkele favoriete geurtjes van The Body Shop voor die in een gloednieuw jasje zitten.


Rebel Rosebud EDT
Met warme, koppige, fluweelzachte akkoorden van roos absolue, saffraan en amber is dit eerder een zwoele geur. De geur houdt lang, is krachtig bloemig en hoort bij de Choice Fragrance collection. 

Glowing Cherry Blossom EDT
Een grote oude favoriet, want heel lang terug maakte ik al iets over deze Japanese Cherry Blossom tijdens het Go on a journey with The Body Shop event. De zoete, delicate en bloemige akkoorden doen meteen denken aan een Japanse kersenbloesem, maar ook aan osmanthus en sandelhout.


Vibrant Bergamot EDT
Deze geur behoort ook tot de Choice Frangrance collection en heeft heldere, fruitige, citrus achtige akkoorden door bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.

Alle getoonde eau de toilettes zijn vegan en bestaan uit 42% gerecycled glas. Deze mogen dus zeker en vast in de glasbak mits het dopje (dat van aluminium is) eraf gehaald wordt en in de pmd belandt. Ze bestaan uit 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze drie grote favoriete geurtjes zullen komende lente (en zomer) rijkelijk gesprayd worden. Ze blijven heerlijk lang hangen en voelen tegelijk fris aan wat aangenaam draagt. Natuurlijk bevat het The Body Shop assortiment nog heel wat (natuurlijkvriendelijke) geurtjes en verpakkingen die voor elke liefhebber wel iets in petto heeft. Eens langsgaan en de neus eraan zetten is dus de boodschap!

Rebel Rosebud EDT - € 28,00-
Glowing Cherry Blossom EDT - € 28,00-
Vibrant Bergamot EDT - € 28,00-