Voor Moederdag werden we al goed in de watjes gelegd door RAVI GIFTBOXES en ook met Vaderdag gaan we die toer op. Deze keer kregen we een box vol met barbecue goodies gestuurd, wat perfect past bij de papa binnen ons gezin. - Ennnnn er is weer een leuke kortingscode onderaan dit artikel!


Over Ravi - De RAVI giftboxen zijn ready-to-send, met toffe, unieke items voor speciale gelegenheden. Je kan een kaartje kiezen, een boodschap doorgeven... zij zorgen voor een handgeschreven exemplaar.

Voor iedereen een gepaste box, want er is voor elke persoon wel iets te vinden: van zoetemondjes tot graag in bad naar lustige aperitievers. Mocht er toch niet meteen een box in het oog springen, dan kan er ook eentje gemaakt worden vanaf nul. Zo kan je de box zelf invullen naar eigen wensen en naar eigen prijscategorie. Zo vulde ik eerder een box vol met chocomelk, chocolade en meer waar ik erg blij mee was. Nu Vaderdag eraan komt, mag de papa binnen ons gezin ook blij gemaakt worden, dus past een doos gevuld met leuke goederen met een extra ecologisch tintje door de eco-vriendelijke vulling.


Leuk om cadeau te doen of om te krijgen en door de grote keuze aan cadeautjes kan je iedereen wel blij maken met deze box. Alles wordt snel kant en klaar geleverd (met een gepersonaliseerd handgeschreven kaartje) waardoor je tijdig je cadeautje kunt afgeven. Het is mogelijk om deze in België of Nederland gratis thuis te laten leveren bij je thuis (of meteen bij de ontvanger).

Tip - Met de kortingscode 'laupropos10' ontvang je € 10,00 op je bestelling
Meer info op RAVI GIFTBOXES