Op dagelijkse basis houd ik van een likje mascara en toefje blush, maar ook een beetje concealer is af en toe nodig. Zo zijn kringen, vermoeidheidstekenen, blauwe kleur onder de ogen, roodheden... iets wat we soms liever kwijt dan rijk zijn.


De concealer bestaat uit 85% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is, zoals de naam het zegt, verrijkt met vitamine C. Die vitamine C helpt de doffe huid opnieuw te laten stralen. In totaal zijn er 20 verschillende kleuren concealer in dit gamma, dus is er voor iedere huidskleur wel een goede match. Niet enkel om te verdoezelen, want de lichtere kleuren kunnen delen oplichten, donkere dienen als contour of bronzing. Gezien het product zich makkelijk laat blenden verandert het meteen in een stevige basis om de rest van de dag mee te gaan. Het is ook mogelijk om kleuren te mengen, mixen/matchen wat waarschijnlijk wel goed in de oren klinkt voor visagisten.

Tip - Als het flesje leeg is, gooi je het in de glasbak voor recycling. De applicator mag bij het restafval.


Tijdens het gebruik ervan komt een citrus geurtje vrij (vergelijkbaar met een fris zeepje) dat ook terug is te vinden in andere producten uit de Vitamin C Skincare-lijn. De substantie is loperig, licht en versmelt meteen met de warmte van de huid. Aanbrengen deed ik rechtstreeks met de applicator op het gezicht om daarna verder uit te blenden met mijn vingers. Door de warmte van de huid (en de wrijving van de vingers) versmelt het product meteen en ziet het er mooi uit. Op plaatsen waar ik iets meer dekking nodig had, bracht ik het product nogmaals aan, wat probleemloos ging.


Een fijne concealer die goed aanvoelt op de huid en de hele dag goed blijft zitten. Zelf gebruik ik niet al te veel om toch zoveel mogelijk van de natuurlijke huid naar voor te laten komen. De producten kunnen naast dekking ook dienen als liquid contour, bronzing, enzovoort. Voor mijn lichte huid paste de lichtste kleur Fair 1W perfect!

Vitamin C concealer (8 ml) - € 15,00-