Trouwen? Neeeee! Pasen? Neeeeee! Verjaardag van Anne-Marie? Jaaaaa! - Gezien dochterlief grote fan is van de Studio 100 clown: Bumba, leek het ons leuk om haar twee jarige verjaardag volledig in dat thema onder te dompelen.


Uitnodigingen
Invitaties maken doe ik het liefst bij Smartphoto.be. Er is een keuze om vooraf ingestelde sjablonen te gebruiken, maar met mijn photoshop skills maak ik liefst alles zelf. Ik ging gretig aan de slag met een Bumba, kleurde hem in, plaatste een nieuwe achtergrond en maakte op de achterkant van de kaart een tekstje in Bumba taal. 

Traktaten crèche
De Bumba hoedjes vond ik tijdens de zoektocht naar versiering bij AVA en ze leken echt perfect om te geven als traktaatje. Erin stopte ik die lievelingskoekjes van onze dochter (gekocht bij ALDI), een zelf afgedrukte tekening van Bumba op hard papier en kleurpotloodjes. De potloodjes kregen een sticker op zich die ik liet drukken bij Smartphoto.be. Inpakken met foliepapier en afwerken met een geniet blaadje langs de bovenkant met de tekst: Anne-Marie is 2 jaar.


Kroontje
Het kroontje is eigenlijk hetzelfde als dat van vorig jaar. In de crèche kreeg ze al een hele mooie kroon mee naar huis in het thema Bumba. Ze heeft er zoveel mee gespeeld dat ik hem na een weekje helemaal in flarden gescheurd in de vuilbak mocht doen gezien ze hem zoveel aan en uit heeft gedaan. Het kroontje dat ze op haar verjaardag droeg was er eentje dat ik zelf met de hand heb genaaid en die je kunt omdraaien. Dit jaar gebruikten we de kant met madeliefjes en een roze kleur.

Versiering
Alle versiering haalde ik bij AVA: papieren tafellaken, BUMBA hoedjes, ballonnen in primaire kleuren, waaiers, confetti, servetten... Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment waardoor ik wist dat ik er zeker langs kon gaan voor het thema Bumba. Er waren ook tafellakens, servetten... met Bumba erop, maar dat leek mij net iets teveel. Gezien onze dochter al heel wat Bumba beertjes van Studio 100 heeft om mee te spelen (nieuw gekocht, gekregen of tweedehands) plaatste ik deze ook op tafel.

Verjaardagstaart
Door een oproep via Instagram kwamen we al snel terecht bij patisserie Geers in Kortrijk. Ik plaatste ruim vooraf een bestelling en kreeg de mooiste taart mee die ik ooit heb gezien. Een iets duurdere taart, maar enorm kwalitatief met hand geboetseerde Bumba, mooi en extreem lekker (en luchtig).


Een zeer geslaagd feestje dat door het extreem mooie weer buiten plaats vond. Ik zette vooraf ook een zwembadje klaar met het nodige speelgoed zodat de kindjes ter plaatse zich goed konden amuseren terwijl de volwassenen konden bijpraten. Een gezellig kleurrijke dag waar we met veel liefde op terug kijken. Ik ben benieuwd wat het volgende feestje met zich meebrengt...

Bumbaloeeee!
Anne Marie - 2 jaar