Gezien Van Marcke een inspiration Sunday hield, gingen we er eens langs. We wilden graag ideetjes opdoen voor de verbouwing van het toilet in de hal en het plaatsen van een nieuwe warmtepompboiler. Een fijne ontvangst waar we graag iets meer over vertellen...


Over Van Marcke - Van Marcke is een gespecialiseerd distributiebedrijf in warmte en water. Je vindt er badkamers, welnesstoestellen, ledingswaterbesparende technieken, waterkwaliteit behandeling, energiezuinige verwarmingsinstallaties, klimaatregeling en meer.

Na een fijne verwelkoming wandelden we meteen door naar de presentatie van de verschillende verwarmingsinstallaties gezien deze net begonnen was. We kregen te horen welke soort installaties er zijn, welke voordelen ze hebben en profijt na installatie (vergelijking gas, electriciteit...). Manlief informeert zich al een tijdje over welke aanpak we het beste kiezen voor ons huis, dus er staan nog heel wat veranderingen te wachten. We kregen ook heel wat informatie over die aanpak en besloten een meer gedetailleerd gesprek vast te leggen. Dit kan makkelijk online via de website van Van Marcke. Na de uitleg gingen we voor een (what else?) koffietje.


De showroom zelf staat boordevol verschillende soorten badkamers, toiletten, wastafels en meer. Voor ieder staat er wel wat wils door het grote aanbod. Wij keken onze ogen uit en hadden al snel een leuke inkleding gevonden voor het toilet in de hal.


Tijdens het opdoen van inspiratie werd onze dochter lief geëntertaind en mocht ze een zeepje maken. Wat vond ze dat leuk om te doen en intussen even te spelen met andere kinderen in het kids hoekje. Intussen konden wij zonder zorgen onze toer doen. 

Mocht ik jullie warm gemaakt hebben (expertise waar je warm van wordt slogan ;)) om ook een inspiration sunday te bezoeken, dan kan je je inschrijven via de website van Van Marcke. Wij kozen de laatste datum gezien deze in onze stad was, maar ik zet ze toch nog even op een rijtje. Ik ben er zeker van dat er nog inspiration sundays zullen volgen:
25/09 - Brugge
09/10 - Hasselt
09/10 - Zaventem
16/10 - Wijnegem
16/10 - Alleur
23/10 - Kortrijk

Meer info op Van Marcke