Nog steeds ideaal weer voor jurkjes, want het herfstige klimaat laat nogal warme temperaturen toe, waardoor ik zeker niet kon weerstaan aan dit jurkje...


Deze keer een iets dikkere suède stof waarvan ik er jaren geleden al eentje van in huis had. Gezien ik het vorige exemplaar helemaal stuk gedragen heb, was het wel tijd voor een nieuwe. Herfstkleuren spreken mij stiekem het hele jaar door aan, dus ben ik er zeker van dat dit jurkje met evenveel liefde gedragen zal worden. Ik combineerde het jurkje met een oudere donkerblauwe gehaakte gilet van Primark.


Natuurlijk kan dit jurkje op nog heel wat manieren gedragen worden. Zo zou ik er ook nog graag een passende riem voor vinden om wat meer nadruk te leggen op mijn taille. Nog eens een reden om langs te gaan bij Primark, lijkt mij...

Meer info bij Primark