Het koudere weer brengt een verminderde weerstand met zich mee, maar gelukkig hebben wij al een paar fijne middeltjes om niet overweldigd te worden door een verkoudheid, griep of meer. We stellen daarom graag het merk Soria Bel voor die al een hele tijd in de medicijnkast zit.


Over Soria Bel - Het bedrijf bezit meer dan 750 hectaren biologische plantages in het hooggebergte van de provincie Soria in Spanje. Doordat het gebied hoog ligt, is het pollutievrij en draagt het ecosysteem bij aan een betere kwaliteit van de grondstoffen. Het harde bergklimaat en de korte levenscyclus van de plant zorgen voor een grotere concentratie aan actieve stoffen. De planten worden door het bedrijf zelf verwerkt en staat voor kwaliteit en werkzaamheid. De producten zijn vrij van pesticiden, bestrijdingsmiddelen, zware metalen, microbiologie, radioactiviteit, micotoxines en allergenen.

Propolis siroop
Propolis is een stof die door bijen wordt verzameld om de bijenkorf te beschermen tegen schadelijke invloeden. Het is antibacterieel, rijk aan vitaminen en sporenelementen. De propolis siroop zelf is naast propolis gebaseerd op 17 geneeskrachtige planten: melasse, honing, Echinacea, weegbree, toorts, eucalyptus, vlierbes, heemst, zwarte bes, salie, zoethout, tijm, zonnedauw, IJslands mos, teunisbloem, rozemarijn, Griekse alant en anijs. Elk van deze planten heeft bijzondere elementen die de weerstand verbeteren, luchtwegen tegen kwaaltjes beschermen. Het gaat om een zeer plakkerige/vlekkerige substantie waarin gevraagd wordt om drie koffielepeltjes per dag te geven en zelf gebruik ik een wegwerpspuitje om zo het product op te trekken en toe te dienen. Ik kreeg al van veel bezoekers te horen dat hun kinderen enorm van de smaak van Propolis houden en voor ons kleintje is dat niet anders. Het gaat probleemloos binnen (wat zeker een groot voordeel is bij een medicijn).
Werkt tegen: blijvende hoest, verminderde weerstand en bovenste/onderste luchtweginfecties


Echinasor XXI composor 08
Een handig doseersysteem dankzij het pipetje die je makkelijk kan innemen. Het verbetert de weerstand door de hoge concentratie aan actieve stoffen en enzymen van verse planten. Echinasor voorkomt de de duur van verkoudheden, griep en bestrijd infecties. Kinderen vanaf drie jaar mogen een halve dosis nemen, volwassenen 25 druppels of 1 ml puur in één eetlepel water (3x per dag).

Natural 13-C defensat XXI capsules
Deze capsules bevatten propolis (zie voorgaande info) en echinacea. Echinacea is een kruid dat gebruikt wordt om de duur van verkoudheden en griepjes in te korten alsook de symptomen te verminderen. Deze kan ingenomen worden door kinderen vanaf 5 jaar (eentje per dag) en is niet aangeraden bij zwangerschap of borstvoeding. Deze wordt zelfs gebruikt bij het voelen van de eerste verkoudheidsklachten om erger ziek worden te voorkomen.


Weetje - Soria Natural maakt samen met diverse ziekenhuizen, universiteiten en onderzoekscentra deel uit van Europese onderzoeksprogramma’s om nieuwe producten te ontwikkelend en kunnen ingezet worden bij de meest voorkomende moderne degeneratieziekten.

Voor elk lichaamsonderdeel zijn producten te vinden bij Soria: cardio, spijsvertering, lever detox, speciaal voor vrouwen, hersenfunctie, slaap & ontspanning... en zijn verkrijgbaar van vloeibaar, oliën tot capsules. Wij zijn alvast grote fan van het merk en gebruiken het meteen bij het aanvoelen van een verminderde weerstand.

Meer info over Soria Bel