Niet alleen kleine kapoenen, maar ook grote kapoenen worden graag gesoigneerd. Wie graag zoetigheid eet, zal zeker likkebaarden bij volgende foto's. Zo liet Sinterklaas een wel heel leuk cadeautje achter in onze schoen.Greetz, vermomd als Sinterklaas... De website toont heel wat mogelijkheden als je op zoek bent naar leuke cadeau's zoals wijnflessen, boeken, speelgoed en meer. Zelf besloot ik voor een zoete pralinedoos te gaan van het merk Pralibel en 27 stuks bevat, want bij Sinterklaas hoort naar mijn mening ook een stukje zoetigheid. Zoals we gewend zijn van Greetz.be kwam het pakket aan in een stevige doos met gezellige opschriften erop. Het is mogelijk om een pakket te laten leveren op een bepaalde dag, zoals bijvoorbeeld 6 december, zodat je een geliefde op een leuke manier kunt verrassen.

Greetz over de pralines - "Nieuw bij Greetz - heerlijke chocolade van Pralibel in een luxe geschenkdoos. Een feest om te krijgen, als je het ons vraagt. Niet alleen de vierkante oranje doos is prachtig, maar de chocolaatjes zelf zijn ook kleine cadeautjes! Gemaakt van top kwaliteit Belgische chocolade. Deze luxe geschenkdoos van Pralibel bevat een mix van 27 heerlijke chocolaatjes en bonbons gemaakt van wit, puur en melkchocolade met verschillende vullingen. Voor ieder wat wils dus. Het perfecte cadeau om iemand te verrassen voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, nieuwe baan, afscheid van een collega, nieuwe woning of natuurlijk gewoon zomaar!"


Het is mogelijk om het gekozen cadeau te laten verpakken door Greetz.be. Toepasselijk was deze 'Speciaal voor jou' verpakking, die voor alle leeftijden wel gaat. Er is verder nog keuze tssen romantisch inpakpapier, geboorte jongen/meisje en verpakking met het greetz logo. Zelf koos ik het moderne inpakpapier.


27 Pralines, dus 27 keer genieten. We zouden Sinterklaas kunnen bedanken en alles zelf opeten, maar zo zijn we natuurlijk niet. Tijdens een koffiebezoekje namen we alles mee om samen alles op te eten. Gezellig en intussen heel lekker!Dankjewel Sinterklaasje! Deze pralines hebben enorm gesmaakt bij ons kopje koffie en zorgden intussen voor de nodige gezelligheid. Het fijne aan de Greetz.be leveringen is dat je de datum van levering kunt kiezen. Zo komt alles netjes aan voor een bijzonder geplande dag. Ook is het handig om alles te laten verpakken van wijn, bloemen, speelgoed tot chocolade. Meer informatie en bestellingen vinden jullie in de zoekfunctie 'Greetz'.