Zelf houd ik van geurtjes in huis en dat gaat van kaarsjes tot verstuivers, maar soms is het beter om meer te doen met minder. Zo biedt H2O at home heel wat natuurlijke huishoudproducten, maar ook fijne manieren om het huis lekker te doen geuren en tegelijk te hergebruiken. Hierdoor wordt de planeet beschermt en werk je intussen op de geest door de verschillende geuren die de webshop te bieden heeft.
Keramisch kopje met bloemen 
Een manier om het huis te parfumeren dat eigenlijk best uniek is. De keramiek in het kopje zorgt ervoor dat het parfum subtiel wordt opgehouden en verspreid. Doordat je het steeds opnieuw parfumeert/sprayt is het ook een ecologisch product. Van het toilet tot in de slaapkamer, eigenlijk kan het overal geplaatst worden. Niet alleen fijn om een geurtje in huis te verspreiden, maar ook nog eens een tof decoratiestuk. Wel goed om te weten is dat dit product niet in de buurt van kinderen of dieren mag komen gezien het uit kleine keramische stukjes bestaat. 

Keramische hanger 
Een keramische hanger werkt op dezelfde manier als het kopje, alleen kan het kopje gesloten worden zodat het geen geur meer verspreidt. Dit formaat is ideaal om kleine kamers of kasten te parfumeren en ook deze kan steeds opnieuw geparfumeerd worden met verschillende geurtjes (van H20). Pas goed op, want gezien het om keramiek gaat, is het breekbaar. 

Gebruiksaanwijzing:
1. Kies een geurtje uit
2. Week de achterkant van de keramiek met 1/4 van het flesje
3. Wacht tot volledige absorptie.
4. Hang het juweeltje waar je maar wilt.
Om de keramische producten te laten werken, zijn er natuurlijk geurtjes nodig. Er is keuze uit heel wat elementen die elk een bijzondere kracht met zich meedragen. Door royaal de voorgaande keramieken producten te doordringen bij eerste gebruik kan nadien een tweetal druppels toegevoegd worden bij volgend gebruik. Zelf koos ik voor de elementen vuur, hout en aarde.

Vuur - Een sensueel akkoord met barnsteen en oosterse elementen. Een zonnegeur met smaken van nietsdoen en de energieke/ontspannende hitte van de zomer. 

Hout - Groene en frisse tonen met de kracht van een bebost hart. Dit flesje bevat etherische oliën en plantenextracten die 100% natuurlijk zijn.

Aarde - Zoete tonen die warm en geruststellend zijn. Deze kan zelfs een beetje fruitig genoemd worden door de tonen van fruitbloesems. Gepersonaliseerde parfumbasis
De parfumbasis bevat biologische tarwealcohol die dient als basis voor een persoonlijk parfum. Hierin kan je alle essences, elementen, enzovoort aan toevoegen en kan je volop parfumeren. Elke geur heeft wel een aangepaste instructie, dus ik raad aan de site van H2O eerst goed te raadplegen voor je aan de slag gaat.Deze producten zijn ideaal voor wie de planeet een handje wilt helpen en tegelijk toch een fijn geurtje in huis wilt. Naast de keramische producten is er ook een verstuiver, geurloze tabletten, keramische geurverspreider voor in de auto... te vinden op de webshop. Zelf ben ik erg fan van de ecologische huishoudproducten en herbruikbare make-up doekjes van het merk, dus check it zeker out, he!

Keramische hanger - € 10,-
Keramische kop - € 21,10-
Elementen (geurtjes) - €17,50- (per stuk)
Gepersonaliseerde parfumbasis - € 7,80-