's Morgens is het iets langer donker, regen tikt tegen de ramen, pompoenen nemen imens grote proporties aan... We gaan duidelijk richting herfst en Halloween. Stiekem mijn favoriete seizoen van het jaar, want nu krijgen de bladeren pas echt kleur, verzamelen beestjes vruchten en kunnen we weer ongegeneerd zoete geurtjes op ons lichaam smeren. Elk jaar wacht ik vol (on)geduld op deze collectie van The Body Shop. Een jaarlijks terugkomertje met de geur van vanille en pompoen (en zoals ikzelf het altijd beschrijf: een vleugje kaneel). Alles uit deze lijn is cruelty free.


Vanilla Pumpkin Hand Cream
Kouder weer betekent meestal ook drogere handen (handschoenen, warme binnenruimte, koude buitenlucht...). Deze handcrème heeft het formaat die de meeste handcrèmes van het merk hebben van 30ml. Makkelijk om mee te nemen in de tas, maar toch goed vol om er een tijd mee weg te kunnen. Naast verzorgende elementen zit er ook handgemaakte Community Fair Trade sheaboter in verwerkt.


Vanilla Pumpkin Body Butter 
Een body butter is ideaal als het weer wat guurder wordt. Het is een dikkere crème die wat tijd nodig heeft om in te trekken, maar de huid daardoor wel intenser voedt. Als ik aan The Body Shop denk, denk ik bijna meteen aan hun assortiment body butters die stuk voor stuk unieke geurtjes bevatten. Dit product bevat ook de heerlijke sheaboter geur die nog een hele tijd blijft na ruiken nadat je het hebt aangebracht.


Vanilla Pumpkin Shower Gel
Bij de body butter en handcrème past natuurlijk ook hetzelfde douchegeurtje. Het zoetige geurtje zorgt meteen voor een heerlijk moment onder de douche en ontspant. De fles heeft een klikdop met aan de voorkant een besparking zodat het makkelijk te openen is met natte handen.


Een hele fijne lijn die bijzonder is omdat hij net maar 1 keer per jaar de revue passeert. Hierdoor is het altijd uitkijken naar het pompoen en vanille geurtje. Het ruikt lekker en intussen werkt het ook nog eens verzorgend.

Vanilla Pumpkin Hand Cream (30 ml) - € 5,50
Vanilla Pumpkin Body Butter (€ 200 ml) - € 16,00
Vanilla Pumpkin Shower Gel (250 ml) - € 7,00