De dagen zijn nog steeds erg koud, maar steeds vroeger krijgen we meer licht te zien. Het doet deugd, die zonnestraaltjes, dus hopelijk zitten er daarvan in de volgende snapshots nog meer. Afgelopen tijd was het genieten, werkten we het kamertje van onze baby af en was het tijd voor de suikertest.

.
.
.
Het nieuwe jaar werd ingezet met een gezellige avond onder vrienden. Kaasplank, veel gin&tonic (waarvan ik niks mocht drinken) en wat vuurwerk. Mijn buik paste ook nog maar net in het jurkje.

In Oostende mogen honden op bepaalde tijdstippen in het jaar vrij rondlopen op het strand. Op een mooie dag besloten mijn mama en ik Nora eens mee te nemen. Het bleek een echte zeehond te zijn en we genoten mee van haar vrolijkheid.

Een dagje shoppen met mijn nichtje in Gent. Gezelligheid alom en kledij passen met een dikke buik!
  
We mochten het slaapkamertje van onze kleine ophalen in Gent. Een spannend moment. Resultaat zien jullie in het artikel rond de tweedehands babykamer.

Tijd voor de suikertest. Hiervoor was ik vooraf heel erg bang gezien mijn mama al vanaf jonge leeftijd diabetes heeft. Ik werd tijdens het wachten ook erg onwel van het suikerdrankje (dat smaakte naar sinaasappelsop en ontsmettingsmiddel), maar heb tot nu toe geen slecht nieuws gekregen via een telefoon. Goed nieuws, dus.We gingen voor het eerst naar het chocoladesalon. Als grote chocoladeliefhebber was het op mijn tanden bijten om niet overal aan te zitten. Wat hebben we lekkere dingen geproefd, aanrader!We waren aanwezig bij de openingsavond en ook daar stond een catwalk met chocolade kledij gepland. Heel bijzonder!

We gingen niets speciaals doen, maar ik vond wel dat mijn ventje iets speciaals had verdiend. Fijne Valentijn Jeanske! De laatste keer met zijn tweetjes dat we het kunnen vieren!

Hoe zag jullie maand januari en februari eruit?