Valentijn is in aantocht, maar eigenlijk moet je niet per se wachten op een bijzonder moment om jezelf te soigneren. Zo was hier een nieuwe pyjama broodnodig en wilde ik graag een kijkje nemen naar de collectie borstvoedingsbh's.Steeds meer kleur verschijnt in mijn kledingkast, dus mag het pyjama gedeelte ook niet ontbreken. Ik werd meteen aangetrokken door het vrolijke groen, maar twijfelde toch even tussen de bruine variant (ook van de Cami Velours lijn) en na even wikken en wegen, besloot ik toch voor de groen-blauwe kleur te gaan. De top en het broekje zijn heel erg zacht door de velours stof en werden afgewerkt met kant waardoor ze zowel comfortabel zijn als sexy eruit zien. 


's Avonds en 's morgens is het nog een beetje fris om zomaar in de pyjama rond te lopen, dus doe ik er heel graag een badjas of kimono overheen. Ook hier koos ik weer een velours exemplaar in een donkergroene kleur die net tot boven de knie komt. De stof rekt ook een beetje mee, waardoor hij erg comfortabel is voor mijn zwangere buik en zelfs het heen-en-weer gekronkel van de kat voelde nog steeds comfortabel aan - Ik heb absoluut geen Instagram waardige kat. De pantoffels had ik nog liggen van de collectie van vorig jaar waarbij ik ook nog een dinosaurus onesie kocht. 

1. Badjas velours - 2. Cami velours lace - 3. Short velours lace - 4. Cross straps indoor sandal

Over de borstvoedingsbh's was ik erg benieuwd, dus probeerde ik tijdens mijn bezoek er een paar uit. De verkoopster raadde mij aan nog heel even te wachten met het aankopen ervan, dus nam ik haar goede raad mee. Zo zijn er heel wat BH maten, maar weet ik immers niet waar ik zal eindigen. Momenteel loopt er een bijzondere actie waarbij je een vierde stuk gratis krijgt bij aankoop van drie stuks. Samen met deze pyjama en badjas kocht ik dus ook een extra broekje met hartjesprint die ideaal zijn voor de Valentijnssferen van deze week.

Heb jij jezelf al eens gesoigneerd afgelopen tijd?