Vorig jaar rond dezelfde tijd schreef ik over de Garnier Fructis Hair food met Aloë Vera. Tijd om de banaan versie uit de doeken te doen die naast een haarmasker ook een shampoo en conditioner telt.


Shampoo
Deze shampoo is bedoeld voor personen met droog haar, dus ideaal voor mijn droge blonde lokken. Deze shampoo doet wat het moet doen: haar zuiver maken.

Conditioner
Deze conditioner liet een veel intenser geurtje banaan achter dan de shampoo naar mijn mening. Mijn haar werd er lekker zacht en glazend van; en vond ik stiekem heel erg op de substantie van het haarmasker lijken waarover je zo meer leest.


3-in-1 haarmasker
Dit masker is vooral bedoeld voor personen met heel droog haar. Met de grot pot kan je een heel eind doen en je kan hem gebruiken voor meerdere doeleinden. Na het wassen met een gewone shampoo kan je het gebruiken als conditioner, even laten intrekken onder de douche en meteen weer uitspoelen. Je kan het ook aanbrengen en zo laten drogen waardoor het een leave-in conditioner wordt wat zorgt voor minder pluizig, zacht haar en een verzorgende functie. Tot slot kan je het ook gebruiken (zoals de naam ervan zegt) als masker. Je brengt het aan op nat haar, laat het minimum drie minuten intrekken en spoelt het dan weer uit.


Garnier Fructis
Hair Food Banana Hair mask - €7,19-
Hair Food Banana shampoo - €5,99
Hair Food Banana conditioner- €5,99-