Nu de winkels terug open zijn, was het tijd om weer eens nieuwe bh's te gaan kopen. Mijn bevalling van een jaartje terug zorgde ervoor dat mijn lijf veranderde en al zeker als het om mijn decolleté ging. Moederdag leek mij een ideaal moment om mijzelf eens te soigneren op twee nieuwe exemplaren, dus toon ik jullie nu wat ik koos.


Het heeft even geduurd voor ik al die nieuwe mooie collecties had bekeken in de winkel, maar na enige tijd had ik een vijftal stukken mee in de paskamer. Twee met beugel en een drietal beugelloze bh's met bijbehorend onderstuk. Heel wat prachtige exemplaren, maar na het passen voelde ik mij toch het meest comfortabel in de bralettes. Zo zijn de stofjes van deze bralettes zeer licht, luchtig, bijna niet te voelen op de huid en daardoor heel erg prettig om te dragen. Ze zagen er beide heel mooi uit met een t-shirt eroverheen (ik check altijd eens hoe de bh eruitziet onder kledij voordat ik aankoop) en dat zag er meer dan prima uit. Gelukkig hoef ik niet in te boeten aan schoonheid door voor comfort te kiezen, want deze zien er ontzettend sexy uit.


Ik koos uiteindelijk voor twee bralettes met een kanten afwerking in een groene en zwarte kleur. Al meteen nadat ik ze probeerde zaten ze als gegoten. De groene bralette heeft een V hals en uitneembare cups die het geheel wat voorvormen. Het bijpassende doorschijnende broekje met een hoge taille heeft een groene kleur, maar kan ik ook met het andere bovenstuk combineren. De zwarte bh zonder beugels heeft een mooie kanten uitsnijding aan de bovenkant die best opvallend is. Alles wordt aangenaam ondersteund met een elastische band aan de onderkant.

Tip - Momenteel heeft Hunkemöller zeer interessante flash deals waarbij er interessante kortingen zijn in het assortiment. 


Deze mama is heel blij met haar gekozen bh's en het kiezen van een mooi lingerie stuk is al een me-time momentje op zichzelf. 't Is een feit dat ik bij thuiskomst van het werk absoluut geen nood heb om mijn bh uit te doen. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke attentie voor je mama, vriendin, vrouw, lief, jezelf... dan is een tegoedbon bij Hunkemöller altijd een mega goed idee.

Bralette Filomena I AM Danielle - €27,99
Hoog uitgesneden brazilian Filomena I AM Danielle - €19,99
Bralette Davy - € 24,99