Voor de helft minder plastic, oprolbare flessen en ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit zijn de nieuwe body lotions van Nivea met (bio) hennepzaadolie- en lavendelgeur!


Het idee rond het naturally good gamma van Nivea draait rond de snelheid waarop we vandaag de dag leven en de manier waarop we zoeken naar eenvoud. Zo bevat het gamma zoveel mogelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong (gezien er minimum 95% ingrediënten afkomstig zijn uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden) en bevatten 1% tot 5% extra ingrediënten voor stabiliteit en veiligheid. Ingrediënten die terugkomen zijn: aloë vera, kamille, burdock, groene thee en arganolie.

Er werd ook extra aandacht geschonken aan de verpakking, want het bevat 50% minder plastic in vergelijking met andere soortgelijke Nivea producten. Toffe toets aan de fles is dat het mogelijk is om ze op te rollen zoals een tube tandpasta waardoor je alles tot op de laatste druppel kunt gebruiken. Het gamma bestaat uit een dagcrème, body lotion, shower gel, deodorant en micellair water, dus er is zeker meer te ontdekken dan de body lotions die ik nu uit de doeken doe.

Naturally good body lotion met bio lavender
Lavendel doet meteen denken aan zomerse taferelen met kilometers lavendel tijdens een vakantie in Frankrijk. Dit product is ideaal voor de droge huid en brengt snel, vloeibaar op de huid aan. Het product wordt vlot door de huid opgenomen en hydrateert even zodat het een boost krijgt.


Naturally good body lotion met bio hennepzaadolie
Een vloeibare lotion die ideaal is voor de zeer droge huid. De droge plekjes worden aangepakt en de huid kalmeert door het product meteen op te nemen. Nivea belooft 48 uur te hydrateren, maar voor mijn extreem droge huid was dat niet voldoende. De geur is aangenaam en fris.


Naturally good body lotion met bio lavender - € 6,99-
Naturally good body lotion met bio hennepzaadolie - € 6,99-