Sinterklaas maakt plaats voor Santa Claus (kwestie van de lange baarden gang verder stevig toe te juichen). Al heel lang stap ik naar The Body Shop om er kerstcadeautjes te halen, want voor ieder is er wel wat wils. Wie houdt nu niet van een heerlijke bodyscrub, fijne handcrème... en dit in de plezantste setjes.


Zoals ik eerder zei, zijn de giftsets heel uiteenlopende: van make-up tot verzorging. Ook voor elk budget is er wat - Zo ging ik als kleine snaak met mijn portemonnee gespaarde centjes er langs en kwam altijd met wat leuks buiten. Iets waarvan ik hoop dat onze dochter later hetzelfde zal doen.

Flutter & Flick Eye Makeup Gift - Deze gift set is ideaal voor make-up liefhebbers. Het bevat een smoky eye definer potlood, happy go lash mascara en camomile cleansing butter. Mascara kan dagelijks, maar de smoky eye maakt het net iets dramatischer. Makkelijk te blender door de smudger aan de top en later kan je alles er weer makkelijk afhalen met de butter (ook ideaal voor waterproof make-up).


Comfort & Cheer Body Butter Trio - Wie eens een andere body butter geur wil proberen, geen nood heeft aan een extreem grote pot, wie geniet van de hydratatie na een douche of bad... Eentje waar heel wat personen mee blij zouden zijn, want deze set bevat een almond milk, moringa en mango body butter (drie toppers die ikzelf al eerder uitprobeerde en die hee(eeeeee)l lekker ruiken). Het zijn tevens de drie meest populaire body butters van het merk.

Shake & Swish Ginger Haircare Gift - Ook het haar heeft extra verzorging nodig (like... always) en dat kan met deze ginger shampoo en conditioner. Ideaal voor droog haar door de droge hoofdhuid een boost te geven, losse schilfers weg te werken, het haar sterker te maken, enzovoort. Als extraatje zit er ook nog een scalp relaxer waarmee je de hoofdhuid kunt masseren en serumpje.

Florals & Frost White Musk® Big Gift - Een giftset met een leuk geurtje: de white musk lijn. Deze bevat een shower gel, body lotion, eau de toilette en perfume oil roller. Zalig om met één geur meteen de hele verzorgingsroutine te overbruggen (inclusief parfum). De geur is één van de meest verkochte geurtjes van het merk en ik schreef ook al een full review over de White musk perfume.


Natuurlijk zijn er naast deze vier giftsets nog heel wat meer sets te vinden in The Body Shop. Leuk om in een winkel eens te snuisteren naar leuks of lekker vanuit de luie zetel thuis. Voor ieder wat wils en ideaal voor elke portemonnee!

Flutter & Flick Eye Makeup Gift - € 19,90- (waarde van € 27,50)
Comfort & Cheer Body Butter Trio - € 15,00-
Shake & Swish Ginger Haircare Gift - € 29,00-
Florals & Frost White Musk® Big Gift -€ 60,00-