September komt steeds dichterbij en het wordt stilletjes aan tijd om schoolspulletjes aan te schaffen. Heel wat shops bieden een leuk assortiment voor school en gezien onze kleine meid in januari zelf de grote stap zet, al eens de moeite om te gaan rondneuzen. Een winkel waar wij graag naartoe gaan voor meubels, elektronica, kledij... is Molecule, dus zakten we af naar Vichte.


Voor jong en oud is er een mooi assortiment aan kledij met verschillende merken te vinden. Verversinkjes heb je nooit genoeg omdat de kids zich af en toe wel eens durven uitleven op school. Geen probleem, want we kunnen altijd vuile kledij wassen, maar genoeg degelijke kledij is wel belangrijk. Ik werd meteen aangetrokken tot een vrolijk rekje met gezellige prints, maar ook hier is er voor elke stijl wel iets te vinden van kindjes tot volwassenen.


De reden waarvoor we gingen: eetdoosjes. Mochten er nog mama's en papa's zijn die helemaal euforisch worden van organiseren, kistjes, doosjes... dan vind je daar absoluut wat je zoekt. Het was vooraf niet echt de bedoeling om allemaal roze doosjes te kopen, maar hé kijk... dat gebeurde. Voor de keuze van de fles liet ik onze dochter enkele exemplaren openen zodat ik zeker wist dat ze het zelfstandig kan hanteren. Een grote fles ook, want ze drinkt doorheen de dag best veel...


Meestal combineren wij ons bezoek met een hapje en drankje, want over de middag kan je er lekker tafelen voor een klein prijsje. Vooral de dagmenu's en de pannenkoeken in de namiddag zijn grote favorieten.

Ook aan de kindjes wordt gedacht tijdens het rondwandelen, want aan de ingang zijn er ballonnen en aan het einde vind je een gratis indoorspeeltuin (genaamd Minicule) waar de kids mogen ravotten. We zijn even zoet geweest in het ballenbad, het bouwen van torens met megablokken en rondklimmen. Dat ik achteraf wat moeite had om haar terug mee naar huis te krijgen, is ook wel een feit.


Goed geslaagd over de hele lijn! Ons zien ze er snel terug omdat er heel wat te vinden is wat op onze wishlist staat: nieuwe zetels, onze droom vitrinekast... en het is gewoon een gezellige uitstap om al het nieuws te bekijken. Ook voor schoolspulletjes zoals boekentassen, fietsen, doosjes, nieuwe outfit... kan je er terecht

Meer info op Molecule.be