Voor ieder wat wils bij Hello Fresh, dat is duidelijk na heel wat boxen met lekkere gerechten. Ik schreef vorig jaar al een uitgebreid review over de Hello Fresh box, maar dit is eentje waar vooral de veggie hartjes sneller van slaan. Met de code 'HELLOLAURENCE85' krijg je tot €85 korting op de eerste 4 boxen + gratis cadeaus. Dit geldt voor oude en nieuwe HelloFresh'ers als je meer dan 3 maanden geleden je lidmaatschap hebt opgezegd.


Dat veggie enkel voor vegetariërs is, vind ik niet echt kloppen. Ook mijn gezin geniet van lekkere verse groentjes bij de maaltijd en houden van de combinaties die HelloFresh voorschotelt. Zo raken wij soms inspiratieloos bij de wekelijkse inkopen a la: "Wat gaan we nu weer eens klaarmaken?" Iets wat HelloFresh helemaal oplost, want we bestellen vanuit de luie zetel, zetten een levermomentje vast dat goed bij ons past en wachten geduldig af. Het enige wat we vooraf moeten voorzien is plaats in de koelkast om de  pakketten fris te houden.


Elke gekozen maaltijd wordt netjes geleverd in een papieren recycleerbare zak met een bijbehorend stappenplan. Alles staat netjes afgebeeld met tekst en foto's waardoor er eigenlijk maar weinig mis kan lopen. Een grote kok ben ik niet, maar als ik zo'n stappenplan volg, voel ik mij er wel eentje. Zowel man als dochter houden van hun stukje vlees, maar genoten enorm van de gekozen vegetarische maaltijden. Eet smakelijk!

Meer info bij Hello Fresh