Kerstkaartjes versturen naar personen waarvan we het meeste houden is sinds de komst van onze dochter extra gezellig geworden: van het maken van een originele foto tot het in scrollen doorheen de zalige templates op Smartphoto.be!


Jaren terug schreef ik de kerstkaartjes met de hand, maar door de drukte van het werk, huishouden... lukt dat niet meer. Door online te bestellen bespaar ik ons gezin heel wat kerstress en maken we er een gezellige jaarlijkse gewoonte van. Al snel hadden we een leuk tafereeltje in huis gemaakt: we spanden een rode handdoek tegen de tafel aan, versierden met gekleurde lichtjes en maakten warme chocomelk met een mega grote toef slagroom erop. Door de rolluiken wat dicht te doen verkregen we een leuk lichteffect op het gezichtje van onze dochter waardoor het leek of er extra veel kerstlichtjes waren. Er is op de website van Smartphoto.be veel keuze in achtergrondjes, fotoverwerking, afdrukmogelijkheden, enzovoort, dus eigenlijk hoef je geen al te gekke kerstdeco-toer op te gaan. De speelse kaart met "Merry Christmas" trok de volledige aandacht (waarbij het kader volledig kan aangepast worden naar eigen wens, trouwens) en een paar dagen later stak de bestelling al in de brievenbus.


Alweer een supermooie kwaliteit kaartjes die we van Smartphoto.be gewend zijn. Wat zijn we benieuwd naar de reacties... Zijn jullie benieuwd hoe de kaartjes er de vorige jaren uitzagen? Dan verwijs ik graag door naar Al drie jaar op rij kerstkaartjes besteld bij Smartphoto.be. Dat zijn er dit jaar vier, dus! Wie is al begonnen met het maken, schrijven, ontwerpen... van de kerstkaartjes dit jaar?

Meer informatie op Smartphoto.be