Over minder dan een maand is het officieel zomer en vertrekken er vast heel wat van jullie op reis. Het is moeilijk kiezen wat mee te nemen in de bagage, onder andere bij de verzorgingsproducten. Nu hebben we een heel handige box gevonden die alle Summer Essentials voor ons bijeen sprokkelt. De kortingscode vinden jullie onderaan!


Over Pazzox - Niet alle klanten hebben de mogelijkheid om tijdens de openingsuren naar de apotheek te gaan. Daarom biedt de online apotheek  Pazzox vrij verkrijgbare geneesmiddelen aan gecombineerd met vertrouwelijke advies bij vragen. In totaal zijn er meer dan 30.000 schoonheidsproducten, gezondheidsartikelen, voedingssupplementen... bij hen te vinden.

Bijzonder voor deze zomer, als limited edition, biedt Pazzox een Summer Box met heel wat Summer Essentials aan. Deze zijn ideaal om mee te nemen op vakantie door hun handige formaat, maar kunnen ook perfect in huis dienen. Een mix van zeer degelijke verzorgingsproducten die de huid beschermen en gezond houden tijdens de warme maanden. Dit mogen jullie in de box verwachten:
Mouskito Tropical DEET Anti-muggen Spray 100ml, Afterpick Kalmerende Gel 30ml, Zenoplast 30 Wondpleisters, Laino Citrus 3in1 Douchegel 200ml (ruikt mega lekker!), Oral-B Pro Exp Prof Protect Tandpasta 75ml, Avène Thermaal Water 50ml (heerlijk om af te koelen), Pazzox Lippenbalsem, Eucerin Sun Oil Control SPF50+ Zonnecrème 50ml, Eucerin Aftersun 50ml en een aantal losse samples.

Tip - Het thermale water in de box is niet alleen goed om te verfrissen, maar ook om wondjes te reinigen tijdens een wandeling waar je niets bij de hand hebt. Dep de wonde droog en leg er een lief pleistertje op (met een petit bisou magique, uiteraard ;)).


Tip - Smeer 's morgens zonnecrème op een gereinigde huid en herhaal het smeren doorheen de dag om goed beschermd te blijven. Het is goed om de tube  zonnecrème tijdens het uitje in een tas te laten zitten of op een schaduwplek te leggen.

We zijn super blij met onze Summer Essentials en hoorden een klein vogeltje zeggen dat er mogelijk soortgelijke handige Pazzox Essentials boxen zouden volgen. Fijn aan de box is dat de producten bijna aan de helft van de prijs van de eigenlijke product waarde zijn. Toch mogen we van Pazzox jullie nog een mooie korting van €10 geven bij een bestelling met de code 'Laurence10'. Goed voor de gezondheid, fijn voor de portemonnee en goed voor elk lid van het gezin!

Meer informatie op Pazzox.be