Alweer het tikkende geluid van de regen op de ramen terwijl het tikken van mijn computerklavier vol zit van de laatste maanden maart, april en mei. Nu op naar juni die hopelijk een mooie zomer met zich meebrengt. We zullen zien...

.
.
.
Een paar kringloopgelukjes scoren terwijl ik eigenlijk daar was om content te maken hoe duurzamer om te gaan met kledij. Ik had eigenlijk de week ervoor heel wat kledij weg gedaan, dus was er wel plaats voor wat nieuws.


Tijdens de paasvakantie toerden we een lang weekend doorheen Zeeland met een oldtimer volkswagen busje, de link brengt jullie naar een volledig verslag.

Try out voor mijn haar voor het trouwfeest. Echt super excited! Joke was super geconcentreerd bezig.


De nichtjes kwamen mee om Anne-Marie op te halen van de zwemles. Tijd voor een fotootje, dus!

Jaarlijks strijkt de International Car Show GR8 International Car Show GR8 neer in Kortrijk, dus nam ik mijn papa en twee nonkels mee.

We gingen een namiddag langs bij de Makers Faire in Gent om leuke handige bezigheden te spotten. Het was er best druk, maar door onze late kaartjes vertrokken veel mensen, waardoor we toch alles mooi konden bekijken.

Nog eens een ritje op de moto wat echt al eeuwen geleden was. Een ritje doorheen de westhoek, toch even doorrijden naar de zee want: "We zijn nu zo dicht", om dan later nog iets te gaan drinken bij 'In de Vrede'.

Project lerend netwerk waar ik een aantal vrijdagen doorheen het jaar meer leer over hoogbegaafdheid.

Gezellig iets drinken bij Parazaar in Kortrijk. We waren er nog nooit geweest, maar hadden nog een bonnetje liggen die ik van lieve ouders kreeg op het einde van het schooljaar. Tijd om die bon in te wisselen voor een smakelijke koffie en taartje.

Een comedy show die we heel vroeg boekten waardoor we om één of andere reden net niet helemaal vooraan zaten. Enkel gekken zitten vooraan bij een comedy show, dus... daar zaten we dan.

En toen werd ons kleine dochtertje vier jaar... Jullie kunnen een uitgebreid verslag lezen over het Frozen themafeestje Frozen themafeestje.

Een weekje Erasmus doorheen Nederland, want we begonnen in Utrecht en eindigden in Bergen op Zoom om allerlei duurzame projecten en ecologische speelplaatsen te bezoeken. Dit deden we vooral om zelf meer ideetjes te krijgen voor ons eigen speelplaatsproject.

Een regenachtige Nerdland dit jaar, maar heel erg was dat niet, want we scholen in heel wat tenten om voorstellingen bij te wonen.

Het laatste thema voor het jaar zit in de auto: Op naar de zomer. Bijna om te lachen, want het heeft de laatste maanden vooral (en bijna niet anders dan) geregend. Ik zal dan ook de planning niet volgen en vooral werken rond regen, paraplu's en water verdiepen.

De laatste loodjes voor ons trouwfeest, want over een maandje is het al zover... spannend! Hier probeerden we wat kapsels uit op onze dochter.

Als je kindje lief vraagt na schooltijd of we nog eens gezellig iets gaan drinken, dan doe je dat toch gewoon?

Wat houdt jullie bezig?
Volgende snapshots zijn we getrouwd! Hoe spannend!