Afgelopen periode zat goed volgeboekt voor het werk, de website... maar deze keer zorgde ik wel voor de nodige genietmomentjes. Tot in 2023!

.
.
.
Gezellig samen een pizza bestellen en een spelletjesavond houden, dat kunnen we!

Een dagje richting meetjesland om een bijscholing te volgen over ervaringsgericht werken en themaloze hoeken. Ik heb er enorm veel van bijgeleerd en merk nu al dat mijn klaswerking verandert. Zo gebruik ik meer loose parts (losse kleine materialen) om creativiteit op te wekken en ben ook van plan om meer van wat ik geleerd heb toe te passen in de klaspraktijk.

Nog een bijscholing, maar dan eentje in de vorm van een teambuilding met mijn collega's. Een leerrijke, maar vooral gezellige dag.

Iets waar we al een tijdje voor spaarden waren voor Velux rolluiken voor in de slaapkamer van onze dochter. Om de kosten te drukken, werden ze geïnstalleerd door manlief en zijn papa (ook genaamd Sus&klus).

Gezien Sinterklaas langskwam tijdens de voetbaldrukte, gingen we eerst samen voetballen, om daarna op te warmen in school met warme chocomelk en klaaskoeken. Ook bij ons kwam de Sint langs met leuks. - Artikel Sinterklaas kwam langs!

Na een tiental jaar te doen met een 'oude' kerstboom vonden we het tijd om te investeren in een nieuwe.

Een gezellig uitstapje naar de stad voor een kerstmarktje. Glühwein, chocomelk... 't was er allemaal bij.

Met het steeds koudere weer is het nodig om het huis op te warmen. Gezien de stijgende prijzen proberen we dat vooral met hout te doen.

Richting Gent om een voorstelling van Urbanus bij te wonen bij de Capitole.

Tijd om afscheid te nemen van de crèche en klaar om een nieuwe grote stap te maken naar de kleuterklas. Iets waar ze al een tijdje enorm naar uitkijkt, maar toch heb ik het gevoel dat ze niet helemaal begrijpt dat ze niet meer naar 'lolootje' moet. We maakten een afscheidscadeautje en kregen ook heel wat leuks terug, dus bedankt voor de bère fijne tijd!

Na het werk mommy me time inlassen door eens een nieuwe feestoutfit te scoren. Het was wikken en wegen tussen een jurkje met pailletten, maar ik ging toch met een little black dress naar huis. - Artikel klaar voor de feestdagen met Bel & Bo .

Iets later dan normaal maakte ik de kerstkaartjes op Smartphoto.be. De foto's had ik wel al een tijdje staan die we tijdens een warmere periode maakten in een kerstbomen kwekerij. Goed geslaagd, als je het mij vraagt. - Artikel kerstkaarten smartphoto.be

De laatste werkdag van het jaar werd beëindigd met een gezellig koffietje.

Nog een kerstmarktje doen, maar dan eentje in Gent.

Tot in 2023!